Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (2.91 secunde)
Viorel Catarama, absent in ultima vreme de la tribuna politica, a luat cuvantul si a propus ca PNL sa-si desemneze un candidat la Primaria Generala chiar si in cazul in care Alianta va intra in alegeri cu un candidat al PD.
Si, ca sa fim mai exacti, pentru Agentia de Mediu PNL il sustinuse, in 2004-2005, pe Viorel Costache (nu membru al PNL, ci membru al Partidului Ecologist).
Seful Directiei de Servicii Publice, Viorel Negru, spune ca o masura concreta in cazul sefului Pietei va fi luata doar in urma raportului comisiei de ancheta constituita special pentru a verifica acuzatiile impotriva lui Zamfir.
Daca este adevarat ca l-a angajat expert contabil la Serviciul teritorial al PNA pe fostul prim secretar judetean UTC de Bihor, Viorel Sabau, absolvent al Academiei PCR "stefan Gheorghiu”?
Sigur este ca toata floarea pesedista (cu doua exceptii notorii - Rodica Stanoiu si Florin Georgescu, demisionati de buna voie din conducerea partidului odata cu numirea lor in functiile de consilier prezidential, respectiv viceguvernator al BNR) a revenit in frunte, loc de unde va supraveghea organizarea Congresului - iar in materie de organizare Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu si-au demonstrat deja calitatile.
Posesor al unui fief moldovenesc - Vrancea - Mitrea a fost intotdeauna deranjat de celalalt "domn” social-democrat al meleagurilor moldave, Viorel Hrebenciuc - a carui autoritate in Bacau a si sapat-o de altfel, cu succes, dupa 2000, determinand deraierea familiei Sechelariu din siajul lui Hrebenciuc.
Unii dintre liderii liberali, precum Viorel Catarama, Valeriu Stoica si Crin Antonescu, si-au exprimat, inca inainte de Congres, convingerea ca reprezentantii principalei structuri de conducere a partidului, BEx, trebuie votati individual, si nu pe lista, o data cu alegerea presedintelui PNL.
Vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc considera ca nu ar trebui schimbate multe lucruri in statutul partidului, pentru ca actualul statut este foarte european si cuprinde un numar normal de membri in Delegatia Permanenta si in BExC.
Important este insa sa se tina, chiar si in termenele cerute de ei, numai sa se tina ", afirma consilierul Viorel Alexandru.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Nu este cazul lui Gheorghe Grameni, care a redevenit deja primar, asa ca se va retrage pentru a-i lasa locul lui Viorel Ciutureanu.
Un alt senator, Ion Solcanu, se pronunta pentru o vechime de 2-3 ani, deputatul Dan Mihalache propune o vechime de 1-2 ani, iar deputatul Viorel Hrebenciuc sustine o vechime de 5 ani.
Inainte de BEx, ideea a fost salutata de Viorel Hrebenciuc, care a precizat expres ca va vota pentru excludere, Radu Mazare si Miron Mitrea, nu insa si de Dan Matei Agathon, Marian Oprisan si Sorin Oprescu, acestia sustinand ca ar trebui mai intai sa se pronunte justitia si apoi conducerea PSD.
La eveniment sunt asteptati liderul national Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase, Ion Iliescu, dar si ministrii PSD. Potrivit unor surse din interiorul partidului, practic maine la Arges conducerea social democrata va decide daca iese sau nu de la guvernare.
Mircea Geoana a gresit numind-ul pe Viorel Hrebenciuc sef al campaniei pentru prezidentiale. Nicio idee castigatoare n-a avut Hrebenciuc, s-a tinut de vesnicele lui combinatii (vezi dezbaterea candidatilor din turul intai, cand a reusit sa-i coalizeze impotriva lui Geoana pe Basescu, Antonescu si Oprescu).
Absente notabile, Mircea Geoana si echipa sa - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea. Cel care, insa, nu a mai avut rabdare sa faca joc de glezne la nivel de echipa, anuntandu-si candidatura la sefia PSD, a fost Miron Mitrea.
Este vorba despre dialoguri codate intre inculpati in care instanta este spital, procesul- tratament, iar magistratul- doctor. In interceptari sunt invocate diverse nume grele, printre care Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Astfel, rand pe rand, deputati si senatori ai PSD - Viorel Hrebenciuc, Cristian Diaconescu, Titus Corlatean, Antonie Iorgovan, Alexandru Athanasiu - au acuzat Alianta "D.A.” de incapacitatea de a purta un dialog normal cu opozitia ("stau tot timpul cu securea razboiului dezgropata”), de "lipsa de decenta” in aprecierea prestatiilor fostei guvernari, de "fortarea” Regulamentului Camerei Deputatilor (aluzie la intentia de debarcare a lui Adrian Nastase), de incalcarea prevederilor constitutionale, de politizarea administratiei publice, de "razbunari” neelegante - iar lista ar mai putea continua.
Unul dintre initiatorii proiectului, Aurelian Pavelescu, a spus ca, in cazul adoptarii acestei legi, la o prima evaluare, nu ar mai detine functii publice Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Octav Cozmanca, Nicolae Vacaroiu, Serban Mihailescu, Dan Ioan Popescu, Ioan Rus, George Copos, Theodor Stolojan, Emil Boc, Vasile Blaga, Corneliu Ciontu.
google-analytics.com